Welkom op mijn blog

Lees mijn gedachten, wijsheden, ideeën en ervaringen over mijn favoriete onderwerpen, zoals vader zijn, lekker eten, fotografie en andere dingen die me inspireren en interesseren.

Vaderschap

Als vader van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om te genieten van elk moment met hen en dat doe ik. Ik schrijf er graag over en geef tips over leuke dingen om te doen. Vaderschap is een van de meest uitdagende, maar ook belonende dingen die ik ooit heb gedaan. Als ik tips heb, dan vind je die ongetwijfeld hier terug.

Food

Daarnaast hou ik van lekker eten. Als ik nieuwe recepten of ervaringen met restaurants heb, deel ik ze hier. Ik sta graag in de keuken. Nieuwe technieken en learnings ontdek ik graag. Ik ben zeker geen professionele kok en met twee kinderen heb je ook niet altijd de tijd om uitgebreid te koken. Af en toe moet je die tijd er gewoon voor nemen en nieuwe dingen proberen.

Fotografie

Fotografie is ook iets wat ik graag doe. Ik vind het heerlijk om mooie foto’s te maken en te bewerken. Ik weet nog niet of ik mijn foto’s hier wil delen, maar ik ga er wel dingen over schrijven. Misschien over een nieuwe lens, trucs met sluitertijden of welke fotolijst goed is om te gebruiken.

Van alles

Maar naast deze drie onderwerpen zal ik ook over andere dingen schrijven die mij bezighouden. Ik wil mijn blog graag informeel houden en het gewoon hebben over de dingen die mij inspireren, motiveren en blij maken.

Verder

Wil jij een blog plaatsen, neem dan contact met me op dan vertel ik wat er mogelijk is. Ik plaats namelijk ook blogs van anderen voor vergoeding. Hier mogen links naar jouw site in en die zijn do-follow. Wel relatieve onderwerpen en kwalitatieve teksten.