Op zoek naar wanddecoratie? Creëer en combineer met muurcirkels

Ben jij een fervente strandwandelaar en houd je van de zee? Dan ben je vast op zoek naar een manier om deze liefde te laten zien met muurcirkels van het strand. Ronde muurfoto’s van het strand en de zee, van klein tot groot. Ze zijn een prachtige decoratie in je woonkamer of mooie dromerige plaatjes voor in de slaapkamer. Cirkelfoto’s kun je makkelijk van plek verwisselen, waardoor je veel kunt variëren in de compositie van je fotocollage aan de wand.

Ontwerp je eigen muurcirkels van het strand

Wil je graag zelf muurcirkels ontwerpen van de zee, het strand of de duinen? Daar zijn legio mogelijkheden voor. Ga met je eigen creativiteit aan de slag en ontwerp de muurcirkel van jouw eigen favoriete foto. Naast het uploaden van je eigen foto’s kun je ook creatieve ontwerpen maken om nog meer jouw persoonlijke touch toe te voegen aan de ronde muurfoto’s.

Misschien heb je geen inspiratie of eigen foto’s die geschikt zijn voor een muurcirkel. Geen zorgen! In de beeldbank van het fotobedrijf heb je toegang tot talrijke afbeeldingen, van tropische stranden tot authentieke kustplaatjes van Nederlandse stranden.

Ronde muurfoto’s met diverse ondergrond

De strandfoto cirkels zijn geschikt voor verschillende ondergronden. De cirkels plak je eenvoudig aan de muur met een magnetisch ophangsysteem. Boren is verleden tijd! Ook kun je makkelijk de foto cirkels verwisselen.

De meeste strandmuurcirkels zijn gemaakt van drie verschillende materialen, elk met een eigen uitstraling.
• Forex is 5 mm dik en heeft een matte uitstraling.
• Het aluminium is drie millimeter dik en heeft een mat uiterlijk.
• Plexiglas is 5 mm dik en heeft een glanzend uiterlijk.

Forex

Forex is zeer licht van gewicht. De plaat is vijf millimeter dik. Het is licht en dun, maar het materiaal is zeer sterk. De afbeelding komt door de witte toplaag op dit materiaal mooi uit de verf. Dit materiaal is ideaal voor het buiten ophangen van de muurcirkels. De inkt is waterbestendig en UV-bestendig.

Aluminium

Aluminium dibond is een zeer sterk materiaal. De foto krijgt dankzij de witte aluminium toplaag een mooie zijdeglans en de aluminiumkleur is niet zichtbaar op de foto. De plaat is vijf millimeter dik en het materiaal is geschikt om buiten op te hangen. De inkt is waterbestendig en UV-bestendig.

Plexiglas

Een geprinte foto op de achterkant van het plexiglas geeft de afbeelding een glanzende en luxe uitstraling. Het acrylglas van vijf millimeter geeft de foto een extra dimensie. De achterzijde is afgedekt met zwart folie zodat licht er niet doorheen kan komen en de kleuren zeer intens zijn. De kunstwerken van plexiglas kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.