Linkbuilding voor je site en goed doel steunen?

Wist je dat je met linkbuilding tegelijk een goed doel kan helpen? Help niet alleen je eigen website naar een betere positie, maar ook de voedselbank.

Wat is de voedselbank

De Voedselbank is een organisatie die zich inzet voor het bestrijden van armoede en honger in Nederland. Ze verzamelen voedseloverschotten van supermarkten en producenten, en delen deze uit aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Dit is een ontzettend belangrijk werk, vooral omdat er nog steeds veel mensen in Nederland zijn die dit hard nodig hebben. Zeker nu met de hoge gas en elektra prijzen.

Linkbuilding voor een goed doel

Als je een eigen website hebt, weet je waarschijnlijk al dat het belangrijk is om goede links te hebben die naar jouw website verwijzen. Dit helpt om je website hoger in de zoekresultaten te krijgen, en zo meer bezoekers te trekken. Maar wist je dat je dit ook kan doen om de Voedselbank te steunen?

Het idee is simpel. Plaats een link op https://steundevoedselbanken.nl/ en de opbrengst gaat naar de voedselbank. Je mag zelf weten hoeveel je doneert. Ook als je een klein bedrag doneert, wordt je link geplaatst. Er vindt regelmatig linkbuilding op de site zelf plaats, dus de domeinwaarde die je meekrijgt van de link wordt steeds hoger. Zo kan je niet alleen je eigen website helpen, maar ook een goed doel steunen.

Win-win situatie

Het mooie van dit idee is dat het een win-win situatie is. Jij krijgt meer links naar jouw website, wat kan helpen om je website te verbeteren. En de Voedselbank krijgt meer donaties, wat kan helpen om nog meer mensen te helpen.

Dus, als je nog op zoek bent naar manieren om je eigen website te verbeteren en tegelijkertijd iets goeds te doen, steun dan de Voedselbank met een link naar jouw site.  

Als je meer wilt weten over de Voedselbank, kan je een kijkje nemen op hun website: https://www.voedselbankennederland.nl/